Använd rabattkoden höst2021 vid checkout för 5% extra rabatt!

OM OSS

Candy House I STHLM AB är en grossistverksamhet inom detalj- och partihandel i centrala Bromma. Hos oss hittar du allt från godis från de stora godistillverkarna till livsmedel och städ- och engångsartiklar. Under flera år har vår primära kund varit företag, idag har vi även öppnat upp dörrarna för privatpersoner som kan handla från oss både i butik och på hemsidan. 

cropped-logga2-2.png
Vi är Candy House

HUR ALLT BÖRJADE

Candy House I STHLM AB grundades i Bromma år 2005 och har en bakgrund av en bransch som är i ständig utveckling. Från att ha varit en liten lokal aktör till att idag vara ett av Stockholms ledande aktörer som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandel. Med mer än 15 års erfarenhet och vår stora nyfikenhet har vi strävat efter att vara grossisten som erbjuder våra konsumenter ett brett sortiment och stort utbud av prisvärda varor.

road, begin, beginning-363265.jpg

VÅR AMBITION

Vi arbetar ständigt för att kunna växa och positionera oss som en av Sveriges ledande aktörer inom dagligvaruhandel. Vi eftersträvar att ligga i framkant och anpassar oss utifrån kundernas önskemål därför valde vi år 2018 att börja med försäljning till privatpersoner. Med ambitionen att kunna skapa unika möjligheter med nya koncept, började vi år 2021 att erbjuda våra kunder ett brett och varierat sortiment för alla lägen både för företag och privatpersoner.

BESÖK OSS